Groep 6

Welkom op de website van groep 6!

  

Wat leuk dat u onze site een bezoekje brengt. Hier kunt u met ons mee beleven wat wij zoal op Prinsehaghe ervaren. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van verjaardagen, het maken van uitstapjes naar diverse culturele en kunstzinnige instellingen in 's-Gravenhage, of de schoolbrede themaweken en de knutselwerkjes die we daarbij maken.

Ook vieren we wekelijks 'De Superster van de week' in groep 6. Een Superster heeft een week lang aan de groep en de leerkrachten laten zien dat hij of zij een goede inzet en concentratie op het werk toont, prima kan luisteren naar een ander en naar de instructies en bovendien,...aardig en positief is geweest in de klas en op het plein in sociale contacten. Wellicht is uw kind binnenkort De Superster? U kunt het via deze website volgen!

  

SUPERSTER VAN DE WEEK!

  Damian, 4de van links

 

Prestaties:

Lieve Damian, jij bent deze week de SUPERSTER van groep 6. Gefeliciteerd! Je hebt het echt verdiend, want jij hebt een positieve gedragsverandering laten zien. Jouw klasgenoten hebben je complimenten gegeven over je uitstekende concentratie en je goede werkhouding. Ook vinden ze je grappig en een goede vriend die opkomt voor anderen. Geniet van deze mooie woorden en van je superstertitel!

 

                                                                                                                                                                                                   

Zwemles: maandagochtend >> om half negen (08.30 uur) verzamelen op het schoolplein en/of bij Zwembad De Houtzagerij!                                                 

Gymnastiek: dinsdagochtend en woensdagochtend.

Handige websites:
http://online.muiswerken.nl/prinsehaghe
http://ambrasoft.nl/ 

HUISWERK
Uw kind heeft op 6 december een nieuw huiswerkpakket ontvangen. Het is alweer het vijfde huiswerkpakket. De 3 spellingstencils & 1 redactiesommenblad moeten voor of op 20 december 2017 ingeleverd worden.

Deze keer ontvangen de kinderen ook een stappenplan voor de spreekbeurten in februari 2018.Zodat uw kind op tijd kan beginnen.

 

DE JARIGEN VAN DEZE MAAND: DECEMBER


 Leandra de 28ste

Contact met de juffen:
Juf Amaryllis  > aanwezig op de maandagen, donderdagen en vrijdagen. Bereikbaar via afrieser@scoh.nl
Juf Madhawie> aanwezig op dinsdag en woensdag. Bereikbaar via mlakhibansidhar@scoh.nl