Groep 6

Welkom in groep 6!

schoolzwemmen

gym

huiswerk

Even wat zaken op een rij!

Schoolzwemmen 

* Op de maandag van 8.45u - 9.30u

* Verzamelen kan op het schoolplein (8.25u) of bij het zwembad (8.35u)

* Neem altijd mee: een handdoek, zwemkleding, droog ondergoed, eventueel een badmuts en een plastic tas om de natte spullen na gebruik in te doen.

Het schoolzwemmen is een verplicht onderdeel van het lesprogramma van uw kind. Mocht het gebeuren dat uw kind, om wat voor reden ook, niet mee kan zwemmen, dan kunt u een briefje aan uw kind meegeven.

 

Gym 

Wij gymen op:

Dinsdag 8.30u - 9.25u

Donderdag 8.30u - 9.25u

Op deze dagen graag gymkleding, een handdoek en eventueel een bidon/flesje water meegeven!

 

Huiswerk                                                                                             

Elke vrijdag krijgt uw kind huiswerk mee naar huis. De inhoud verschilt per week en is afhankelijk van wat er in die week is behandeld. Op de eerstvolgende donderdag levert uw kind het huiswerk weer in, zodat het huiswerk op vrijdagmiddag besproken kan worden. De kinderen gebruiken een agenda om onder andere het huiswerk in te noteren. We vinden het belangrijk dat uw kind al vroeg leert te plannen. Uw rol is hierbij ook belangrijk. Mocht u zelf nog vragen hebben over het huiswerk, loop dan even bij ons binnen! 

  

Groep 6

In het kader van de kinderboekenweek, hebben de kinderen van groep 6 voorgelezen aan de kinderen van groep 3. Dit hebben ze nauwkeurig voorbereid. De boeken werden vooraf gelezen, er werden vragen bedacht, etc. Het was een gezellige voorleesmiddag met enthousiaste voorlezers en luisteraars. Samen lezen is toch het allerleukst! Goed gedaan, kanjers van groep 6!!!